Skip to content
Zoek

Kuyper Graveertechniek is een bedrijf gespecialiseerd in snijden, graveren en beplakken van diverse materialen en uitingen in de B2B. Wij ontwerpen en vervaardigen een breed scala aan stickers, print- en graveerwerk. Bent u benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen of wilt u meer informatie, neem gerust contact op via het contactformulier of stuur een mail naar info@kuyper-graveertechniek.com. U kunt ook telefonisch contact opnemen via: 010 216 2344.

Graveren en snijden

Metalen

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor het markeren en graveren van verschillende soorten metaal. Het markeren en graveren van metaal kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld identificatie in de industrie of promotie door middel van uw eigen logo. Het laseren van metaal is uiterst precies en hierdoor kunnen er ook erg kleine details worden aangebracht. Bekijk hier ons standaard assortiment van graveerwerk. Voor het graveren, markeren en snijden van metaal gebruiken wij de volgende laser technieken:

Fiber laser bron
Onze fiber laser bron gebruiken wij voor het maken van markeringen en graveringen in rvs. De markering of gravering is hierbij altijd in het zwart. Bij een markering wordt enkel het oppervlakte gemarkeerd, bij een gravering gaat dit dieper.

Fiber laser hoog vermogen

Voor het snijden van verschillende materialen, rvs, aluminium en messing, maken wij gebruik van een fiber laser met een hoog vermogen. Deze machine werkt zeer accuraat. Het metaalsnijden wordt gedaan met behulp van stikstof.

Fiber laser mopa laserbron
Het diep graveren en markeren van rvs doen wij met een fiber laser mopa laserbron. De golflengte hiervan is variabel wat maakt dat het ingezet kan worden voor verschillende toepassingen. Met een mopa bron is het markeren op rvs mogelijk in verschillende basiskleuren.

Kunststoffen

CO2 laserbron

Voor het graveren kunststoffen (2ply) maken wij gebruik van een CO2 laserbron. Hiermee kunnen we de toplaag van het kunststof diep graveren waardoor de onderlaagkleur zichtbaar wordt. Ook het snijden doen wij met onze CO2 lasers. Hiermee kan ontzettend nauwkeurig gesneden worden. De kunststoffen voor deze toepassing mogen geen PVC bevatten. Wij graveren veel kunststof naam- en instructieplaten naar wens. Bekijk hier de prijzen.

Milling
Bij Kuyper Graveertechniek kunt u ook terecht voor het frezen van verschillende materialen. Deze verschillende materialen kunnen wij diep graveren en/of snijden.

 

Stickers en bedrukking

Kuyper Graveertechniek heeft ruime ervaring met het maken van stickers voor onder andere op containers, maar ook vele andere toepassingen. Van beschrijfbare stickers tot waarschuwingspictogrammen de toepassingen zijn oneindig. 


Printen en snijden
Wij kunnen verschillende soorten folies bedrukken met watergedragen (latex) inkt. Dit kan voorzien worden van een overcoat of wel cleancut gesneden worden. Bij Kuyper Graveertechniek maken wij gebruik van high tack vinyl. Deze vinylsoort heeft een extra krachtige lijmlaag wat ervoor zorgt dat ook op moeilijke ondergronden geplakt kan worden. De stickers zijn zowel geschikt voor binnen- als buitengebruik.

Sublimatie

Het is mogelijk om een aluminium plaat te voorzien van een bedrukking. Deze bedrukking kan full colour gesublimeerd worden. Bij sublimeren wordt er gebruik gemaakt van een hittegevoelige inkt en door middel van een transferpers wordt dit op het aluminium gesublimeerd.

 

Autobelettering

Uit onderzoek blijkt dat autobelettering de goedkoopste manier van adverteren is. Zeker wanneer u veel op de weg bent kan het een aanrader zijn om uw auto te laten bestickeren met het logo van het bedrijf. Hiermee maakt u van uw voertuig een rijdend reclamebord voor alle medeweggebruikers.

Wij verzorgen autobelettering in een volledig passend ontwerp bij uw huisstijl voor alle soorten denkbare voertuigen, zoals personenauto’s, bedrijfswagens, maar ook aanhangers of opleggers. Het kan volledig naar wens, subtiel of uitbundig, wij maken het passend bij uw huisstijl en nemen het volledige proces van begin tot eind uit handen.

Naast dat autobelettering een groot bereik heeft is het ook erg duurzaam. Dankzij de hoge kwaliteit van onze folie gaat de belettering jarenlang mee. En door onze jarenlange ervaring en goede prijs/kwaliteit-verhouding is het extra aantrekkelijk om jouw auto door ons te laten bestickeren of te wrappen!

Het beletteren en wrappen is niet alleen geschikt auto´s. We kunnen verschillende andere objecten ook een nieuwe uitstraling geven door ze met folie te beplakken. Denk bijvoorbeeld aan een laadpaal met uw eigen logo of natuurlijk het volledig laten wrappen in de kleuren van uw huisstijl. Bekijk hier enkele voorbeelden.

O.a. deze bedrijven gingen u al voor:

Truckbelettering

Voor het beletteren en beplakken van uw vrachtwagen of oplegger kunt u terecht bij Kuyper Graveertechniek. Dankzij het grote formaat van de vrachtwagen of oplegger steken ze hoog boven het verkeer uit en ze leggen ook nog eens duizenden kilometers per week af, het zou zonde zijn als u hier geen gebruik van zou maken! 

Wij nemen het ontwerpen, produceren en aanbrengen volledig voor u uit handen. Neem gerust vrijblijvend contact op.

Zo gaat onze auto- en of truckbelettering in zijn werk:

U vertelt uw wensen

Wij maken een digitaal ontwerp

Na akkoord krijgt u een offerte

Wij plannen een afspraak in om de auto of vrachtwagen te beletteren

nl_NLNederlands